Toppa Ryttarformen!

Stärk ryttarformen mentalt och fysiskt INTROPRIS 495,- (ord. pris 695,-)

Onlinekurs för ryttare

Det här är onlinekursen som dig som är ryttare och som vill stärka dig mentalt och fysiskt inför kommande träningar och tävlingar. Vi jobbar med enkla fysiska övningar som stärker din styrka, rörlighet, kondition, koordination och balans. Vi jobbar med prestationspsykologi och mental träning för att du ska lära dig att formulera och jobba med framgångsrika mål, skapa förutsättningar för att prestera ditt bästa och samtidigt njuta av stunden i såväl träning som tävling, och att hitta rätt fokus på kort och lång sikt, vid övning och i skarpt läge. Relationen till hästen står alltid i centrum.

Du kommer förmodligen utvecklas och göra en betydelsefull resa under kursens gång, men det är viktigt att du sedan fortsätter att jobba med övningar och använda verktyg för att nå de mål du önskar. Kursen ger dig fördjupad kunskap om dig själv och verktyg till utveckling, men det är ditt jobb att använda allt detta för att uppnå de resultat och den känsla du strävar efter.

Välkommen till kursen Toppa Ryttarformen! där du inte bara blir en bättre ryttare utan också starkare och mer balanserad i vardagen.

Du behöver inte ha tillgång till egen häst för att genomföra kursen.

Kursen genomförs som självstudier och personlig coaching ingår inte.


Din instruktör


Pernilla Pöykiöniemi
Pernilla Pöykiöniemi

Läroplan


  Lektion 1
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Lektion 2
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Lektion 3
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Lektion 4
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Lektion 5
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig

FAQ - Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igång nu!