Privatlektioner - online coaching 5 veckor (1 videoklipp per vecka)

Privatlektioner - online coaching 5 veckor (1 videoklipp per vecka)

Privatlektioner - online coaching 5 veckor (1 videoklipp per vecka)
OBS! Maila mig på [email protected] innan du bokar och betalar detta, då det med anledning av stort intresse kan förekomma väntetid.

För dig som vill träna på egen hand men få feedback på din träning via nätet - flexibelt och utefter dina egna behov och förutsättningar.

Du väljer att anmäla dig till något av följande två paket;

5 veckor med ett inskickat videoklipp i veckan (aktiviteten du är inne på nu) 1500,-

eller

10 veckor med ett inskickat videoklipp i veckan 2500,-
(gå till den aktiviteten för att anmäla dig till 10-veckorscoaching)

Du filmar delar av din träning och lägger in ett klipp per vecka som du får feedback på. Vi diskuterar klippet tills du känner dig nöjd och vet hur du ska träna vidare. Du kan filma olika sekvenser av veckans träning för att få feedback på flera delar.


Din instruktör


Pernilla Pöykiöniemi
Pernilla Pöykiöniemi

Läs mer om Pernilla & företaget på hemsidan www.ppcs.se

Verksamheten kommer successivt flyttar över till Wermlands Hundcenter AB

Ett ben i hundvärlden och ett ben på humansidan ger en bra kombo som coach för hundförare!

Träningen sker med utgångspunkt från hundens upplevelse för lustfylld, trygg och tydlig träning, och med hänsyn till förarens personlighet för att ekipaget ska nå framåt. Hos mig utgår träningen från en tydlig struktur men individanpassas där det behövs.

Jag har en teoretisk bakgrund inom bland annat psykologi och pedagogik. Prestationspsykologin ligger mig varmt om hjärtat. Primärt för att du som förare ska må bra i tränings- och tävlingssituationer men även för att du ska våga ha drömmar och visioner, och till slut nå dina mål.

Praktiskt har jag en bakgrund inom ledarskap och av arbete med personer som behöver stöd av olika slag (exempelvis ungdomar i skolålder i behov av extra stöd, människor som befinner sig inom kriminalitet och behöver verktyg för att ta sig åt ett annat håll, människor som upplever stress och/eller psykisk ohälsa och människor som känner att de står still och har en önskan om att komma framåt i livet).

På djursidan har jag diverse korta och längre utbildningar inom både SBK, privat och universitet. Jag är utbildad instruktör inom allmänlydnad och olika hundsporter. Tränar flera olika sporter för omväxlingens skull. Aktivt tävlande men det går i perioder då jag prioriterar att jobba med andra ekipage. Auktoriserad domare inom Freestyle & Heelwork to Music samt Rallylydnad. Haft kursverksamhet, privatlektioner och andra aktiviteter både ideellt och i egen regi sedan 2008.

(Tränat och tävlat olika raser som dvärgpinscher, greyhound och border collie. Samtliga upp till högsta klassen/championat och/eller SM inom en eller flera grenar. )


Läroplan


  Välkommen!
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig

FAQ - Vanliga frågor


När startar och slutar coachingen?
Du får tillgång till 5 veckors online coaching. Perioden startar vid första videoklippet och avslutas när du är nöjd med feedbacken efter det femte videoklippet.
Hur många videoklipp får jag skicka in?
Du skickar in ett videoklipp per vecka men i varje videoklipp kan du lägga in flera sekvenser av träningen som du vill ha feedback på.
Hur postar jag videoklippen?
Du kan välja att lägga upp dina klipp på exempelvis Vimeo eller Youtube (det fungerar utmärkt att göra privata videoklipp) och därefter dela länken via onlineskolan eller mail, alternativt posta som vanliga filmer via Facebook/messenger.

Kom igång nu!