Grunda Grunderna!

De mest grundläggande principerna för ett gott samarbete i träning med hunden.

Säkerställ att ni får med er de viktigaste grunderna i starten och den fortsatta träningen!

Grunder handlar om glädje och motivation, och om kommunikation samt ordning och reda i träning och vid tävling. Om färdigheter som är en förutsättning för framgångsrik träning.

En kurs som teoretiskt och praktiskt tar upp många av de grunder som skapar en trygg och stabil plattform för samarbetet mellan dig och din hund, oavsett om du tränar för en lyhörd hund i vardagen eller en framtida tävlingskarriär.

Kursen har fokus på inlärning och samarbete i högre grad än en vardagslydnadskurs, och övningarna stärker således både vardagslydnad och rutiner kring mer strukturerad och målinriktad träning.

En ny lektion släpps varannan vecka tills du fått tillgång till alla 4 lektioner. Du har tillgång till de tidigare lektionerna och kan gå tillbaka för att repetera innehållet hur många gånger som helst under ett år från kursstart.

Varje lektion innehåller videoklipp, textdokument och läxor som du enkelt kan fylla i. Ambitionen är att du ska få inspiration och verktyg till rolig och bra träning med hunden.

Detta är självstudier på distans och du kan genomföra kursen var du vill och när du vill.


Din instruktör


Pernilla Pöykiöniemi
Pernilla Pöykiöniemi

Läs mer om Pernilla & företaget på hemsidan www.ppcs.se

Verksamheten kommer successivt flyttar över till Wermlands Hundcenter AB

Ett ben i hundvärlden och ett ben på humansidan ger en bra kombo som coach för hundförare!

Träningen sker med utgångspunkt från hundens upplevelse för lustfylld, trygg och tydlig träning, och med hänsyn till förarens personlighet för att ekipaget ska nå framåt. Hos mig utgår träningen från en tydlig struktur men individanpassas där det behövs.

Jag har en teoretisk bakgrund inom bland annat psykologi och pedagogik. Prestationspsykologin ligger mig varmt om hjärtat. Primärt för att du som förare ska må bra i tränings- och tävlingssituationer men även för att du ska våga ha drömmar och visioner, och till slut nå dina mål.

Praktiskt har jag en bakgrund inom ledarskap och av arbete med personer som behöver stöd av olika slag (exempelvis ungdomar i skolålder i behov av extra stöd, människor som befinner sig inom kriminalitet och behöver verktyg för att ta sig åt ett annat håll, människor som upplever stress och/eller psykisk ohälsa och människor som känner att de står still och har en önskan om att komma framåt i livet).

På djursidan har jag diverse korta och längre utbildningar inom både SBK, privat och universitet. Jag är utbildad instruktör inom allmänlydnad och olika hundsporter. Tränar flera olika sporter för omväxlingens skull. Aktivt tävlande men det går i perioder då jag prioriterar att jobba med andra ekipage. Auktoriserad domare inom Freestyle & Heelwork to Music samt Rallylydnad. Haft kursverksamhet, privatlektioner och andra aktiviteter både ideellt och i egen regi sedan 2008.

(Tränat och tävlat olika raser som dvärgpinscher, greyhound och border collie. Samtliga upp till högsta klassen/championat och/eller SM inom en eller flera grenar. )


Läroplan


  Lektion 2
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Lektion 3
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Lektion 4
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig

FAQ - Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igång nu!