Fotgående för Rallylydnad

Fotgående med känsla, flyt och kvalitet i rallylydnad, intropris 450,- (ordinarie pris 595,-)

   Se trailer

Fotgående för Rallylydnad

Ett fungerande fotgående

  • Ger en fantastisk känsla av samarbete
  • Förbättrar momentutföranden
  • Minskar poängavdrag
  • Förbättrar helhetsintrycket
  • Ökar flyt, uthållighet och störningstålighet

Den här fotgåendekursen är kursen för dig som vill ha ett härligt, energiskt och fokuserat fotgående när du tränar och tävlar i rallylydnad tillsammans med din hund. I rallylydnad krävs inte samma höga precision som i exempelvis traditionell lydnad och HtM (Heelwork to Music), och detta är kursen för dig som inte vill lägga ner jättemycket tid och energi på detaljträning i fotgåendet utan hellre vill fokusera på helheten och känslan men inte nödvändigtvis den extrema precisionen. Vi vill i den här kursen lära hunden och motivera den till att gå i en position enligt din målbild, med engagemang och uthållighet i positionsarbetet.

Observera att du fortfarande behöver lägga ner tid på träningen och vissa detaljer, men att i denna kursen har vi släppt lite på de precisa kraven i enighet med vad reglerna säger.

Fotgåendet är det kanske viktigaste momentet i rallylydnad, då transportsträckan mellan momenten blir många meter sammanlagt. Jag som kursledare är instruktör samt domare i rallylydnad och freestyle/HtM, och delar med mig av mina bästa tips och tricks för att rallylydnadens grundstomme - fotgåendet - ska fungera.

Kampanja fotgåendet med denna kurs som erbjuder fyra lektioner innehållande tips och övningar för att skapa kontakt, samarbete, fokus, förståelse för fotpositionen samt uthållighet.


Din instruktör


Pernilla Pöykiöniemi
Pernilla Pöykiöniemi

Läroplan


  Lektion 1
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Lektion 2
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Lektion 3
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Lektion 4
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig

FAQ - Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igång nu!