Föreläsning: Prestationsångest, Nerver & hur man når sina MÅL

Onlineföreläsning: Föreläsning inom mental träning och prestationspsykologi

Du som går kursen Toppa Tävlingsformen får i lektion 2 en rabattkupong på 50% som du kan använda vid betalning av den här föreläsningen!

Det här är en bred föreläsning som ger dig en introduktion inom det enorma ämnet prestationspsykologi / tävlingspsykologi / mental träning, med ambitionen att du ska öka din förståelse för dina egna mekanismer och ge dig idéer om hur du kan jobba vidare med både vad du upplever är dina svagheter och styrkor!

Att prestera ska vara roligt, spännande, lite läskigt och framförallt utvecklande!
Det ska inte innebära lidande och dåligt mående av olika slag. Oavsett resultat. Mår du dåligt före, under och/eller efter en tävling eller annan situation där dina färdigheter ska sättas på prov så kommer du definitivt att få ut någonting av de här timmarna.

Föreläsningen

Prestationsångest, Nerver & hur man når sina MÅL

innehåller bland annat:

  • Varifrån kommer prestationsångest respektive nerver, hur påverkar de oss och våra prestationer samt hur bör vi förhålla oss till dem
  • Mental träning, vad är det?
  • Fokusområden
  • Mål, målsättningar & måluppfyllelse

Upplägg
ca 45 minuters PowerPoint-inspelning med berättarröst

Du får tillgång till föreläsningen så snart du betalt/anmält dig till den och kan lyssna om obegränsat antal gånger.


Din instruktör


Pernilla Pöykiöniemi
Pernilla Pöykiöniemi

Läs mer om Pernilla & företaget på hemsidan www.ppcs.se

Verksamheten kommer successivt flyttar över till Wermlands Hundcenter AB

Ett ben i hundvärlden och ett ben på humansidan ger en bra kombo som coach för hundförare!

Träningen sker med utgångspunkt från hundens upplevelse för lustfylld, trygg och tydlig träning, och med hänsyn till förarens personlighet för att ekipaget ska nå framåt. Hos mig utgår träningen från en tydlig struktur men individanpassas där det behövs.

Jag har en teoretisk bakgrund inom bland annat psykologi och pedagogik. Prestationspsykologin ligger mig varmt om hjärtat. Primärt för att du som förare ska må bra i tränings- och tävlingssituationer men även för att du ska våga ha drömmar och visioner, och till slut nå dina mål.

Praktiskt har jag en bakgrund inom ledarskap och av arbete med personer som behöver stöd av olika slag (exempelvis ungdomar i skolålder i behov av extra stöd, människor som befinner sig inom kriminalitet och behöver verktyg för att ta sig åt ett annat håll, människor som upplever stress och/eller psykisk ohälsa och människor som känner att de står still och har en önskan om att komma framåt i livet).

På djursidan har jag diverse korta och längre utbildningar inom både SBK, privat och universitet. Jag är utbildad instruktör inom allmänlydnad och olika hundsporter. Tränar flera olika sporter för omväxlingens skull. Aktivt tävlande men det går i perioder då jag prioriterar att jobba med andra ekipage. Auktoriserad domare inom Freestyle & Heelwork to Music samt Rallylydnad. Haft kursverksamhet, privatlektioner och andra aktiviteter både ideellt och i egen regi sedan 2008.

(Tränat och tävlat olika raser som dvärgpinscher, greyhound och border collie. Samtliga upp till högsta klassen/championat och/eller SM inom en eller flera grenar. )


Läroplan


  Välkommen
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig

Kom igång nu!