En liten kurs om självkänsla

En liten kurs om ett stort ämne

En liten kurs om självkänsla är en helt kostnadsfri kurs om ämnet självkänsla. Innehållet baseras på aktuell forskning, men även till viss del erfarenheter från mitt arbete med människor.

Kursen ska ses som en möjlighet till att öppna för nya tankar och reflektioner om sig själv och sitt liv. Självkänsla är ett komplext område och det finns inga snabba eller enkla svar.

Kursen innehåller fyra lektioner. När du anmäler dig till kursen får du direkt tillgång till lektion 1. Därefter släpps en ny lektion en gång i veckan tills du fått alla fyra lektionerna. När en ny lektion släpps får du en påminnelse till din e-post. Du har alltid tillgång till de lektioner du redan fått.

Varje lektion innehåller en inspelad powerpoint-presentation och tillhörande åhörarkopia som du kan skriva ut om du vill. Det förekommer även andra uppgifter som du kan jobba med om du vill.


Kursen är helt kostnadsfri.

Lektioner

1) Vad är självkänsla?

2) Lär känna din egen självkänsla!

3) Hur förändrar jag min självkänsla?

4) Hur kan jag hjälpa någon annan att förändra förändra sin självkänsla?


Kursen är inte förenad med någon som helst kostnad och du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla till, och genomföra, kursen. Ett konto hos PPCS OnlineSkola är alltid kostnadsfri.


Din instruktör


Pernilla Pöykiöniemi
Pernilla Pöykiöniemi

Läs mer om Pernilla & företaget på hemsidan www.ppcs.se

Verksamheten kommer successivt flyttar över till Wermlands Hundcenter AB

Ett ben i hundvärlden och ett ben på humansidan ger en bra kombo som coach för hundförare!

Träningen sker med utgångspunkt från hundens upplevelse för lustfylld, trygg och tydlig träning, och med hänsyn till förarens personlighet för att ekipaget ska nå framåt. Hos mig utgår träningen från en tydlig struktur men individanpassas där det behövs.

Jag har en teoretisk bakgrund inom bland annat psykologi och pedagogik. Prestationspsykologin ligger mig varmt om hjärtat. Primärt för att du som förare ska må bra i tränings- och tävlingssituationer men även för att du ska våga ha drömmar och visioner, och till slut nå dina mål.

Praktiskt har jag en bakgrund inom ledarskap och av arbete med personer som behöver stöd av olika slag (exempelvis ungdomar i skolålder i behov av extra stöd, människor som befinner sig inom kriminalitet och behöver verktyg för att ta sig åt ett annat håll, människor som upplever stress och/eller psykisk ohälsa och människor som känner att de står still och har en önskan om att komma framåt i livet).

På djursidan har jag diverse korta och längre utbildningar inom både SBK, privat och universitet. Jag är utbildad instruktör inom allmänlydnad och olika hundsporter. Tränar flera olika sporter för omväxlingens skull. Aktivt tävlande men det går i perioder då jag prioriterar att jobba med andra ekipage. Auktoriserad domare inom Freestyle & Heelwork to Music samt Rallylydnad. Haft kursverksamhet, privatlektioner och andra aktiviteter både ideellt och i egen regi sedan 2008.

(Tränat och tävlat olika raser som dvärgpinscher, greyhound och border collie. Samtliga upp till högsta klassen/championat och/eller SM inom en eller flera grenar. )


Läroplan


  Vad är självkänsla?
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Lär känna din egen självkänsla!
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Hur förändrar jag min självkänsla?
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Hur kan jag hjälpa någon annan att förändra sin självkänsla?
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig

FAQ - Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igång nu!